Welkom bij WOODEKO

Woodeko, opgericht in 1994, is ondertussen een vaste waarde geworden. Alles verandert, alles vernieuwt, daarom hebben we onze website aangepast aan de snel veranderende wereld waarin we nu leven.

Uiteraard bent u nog steeds van harte welkom in onze toonzaal te Merchtem, maar tevens hebben we het voor u makkelijk gemaakt om van thuis uit aankopen te verrichten. Daarom promoten we hierbij ook onze verschillende webshops.

BEZOEK ONZE WEBSHOPS

Bezoek onze websites

QUICK STEP 1
afwerking

Welke materialen hebt u nodig bij uw bouw- of verbouwwerken? We zijn er voor u om te helpen zoeken naar de juiste en beste oplossing. En vooral, binnen uw mogelijkheden en binnen uw budget.

In onze ruime toonzaal te Merchtem vindt u een groot aanbod aan parketvloeren, laminaatvloeren, vinyl en kurk. Ook ons assortiment deuren, waaronder stalen deuren, schilderdeuren, laminaatdeuren, glazen deuren kunt u hier vinden. Eveneens zijn er de vele toebehoren, zoals deurkrukken, plinten, lijmen, onderhoudsproducten, enz, aanwezig. Aarzel daarom niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag!

NEEM CONTACT OP

Quick Step

Schoonheid hoeft
niet duur te zijn!

Wenst u toch liever van thuis uit een bestelling te plaatsen? Dat kan! We hebben reeds voor een deel van ons gamma webshops ter uwer beschikking!

U kiest, u bestelt en wij leveren. Zo eenvoudig is het! Hebt u nog een vraag? U kan via het formulier in de shop rechtstreeks een vraag stellen of u mailt ons: dirk@woodeko.com