0032 (0)52 - 37.51.56

Geweldige online koopervaring:

Bij het ontwerp van deze website is er voor gezorgd dat u op een eenvoudige & snelle manier wordt bijgestaan bij de toch wel complexe keuze van parket & deuren. Deze website is voorzien van verschillende hulpmiddelen die de selectie van het juiste parket of de juiste deuren voor u een stuk makkelijker maken. Zo is er een product filter die u toe laat de produkten te selecteren op basis van opbouw, prijs, kleur, etc. Er is ook een geïntegreerde volume calculator die u de benodigde hoeveelheid aangeeft bij een gegeven oppervlakte. Verder begeleidt deze website u ook bij het kiezen van de juiste afmetingen, via de dimensie filter. Naast deze functies, worden u ook telkens de juiste accessoires per product aangeboden via de “ gerelateerde produkten ” – functie. Tot slot kan u op een veilige & snelle manier bestellen . Kan het nog makkelijker? Laat het ons weten!

Geweldige online koopervaring

 

Product filter

De product filter laat u toe snel te zoeken naar een product die bij de door u gewenste opbouw, prijs, kleur, afwerking & zelfs dimensie past. Er is een filter aanwezig zowel bij parket als bij deuren. 

Stap 5

 

Stap 1 Stap 2 Stap 1 Stap 4

 

Volume calculator:

De calculator berekent voor u bij het ingeven van een af te werken oppervlakte de benodigde hoeveelheden. De calculator houdt hierbij rekening met de hoeveelheid per verpakking maar ook met de door de producent aanbevolen volume per oppervlakte maar ook met eventueel verlies. Enkele voorbeelden. Indien u een ruimte van 10 m2 dient af te werken dan koopt u best 11 m2. Bij de installatie van parket dient u planken te verzagen en daarom hebt u net iets meer nodig dan de af te werken oppervlakte. Bij de berekening van de benodigde bussen olie voor het afwerken van uw parket houdt de calculator rekening met de door de producent aanbevolen hoeveelheid olie per m2 af te werken parket en relateert dit terzelfder tijd aan de verpakkingseenheid. 

Volume calculator         

 

Een voorbeeld:

Stel dat u een ruimte van 45 m2 met parket wenst af te werken. - indien u niet weet hoe de oppervlakte te berekenen kan u “ de gids voor de berekening ” raadplegen .-

Geef de oppervlakte van uw ruimte in.

De volume calculator zal dan uw netto volume aanpassen en rekening houden met het gebruikelijke verlies bij installatie . Bij parket houdt men rekening met een verlies van 10%.

45 m2 x 1.1 = 49.5 m2

In dit voorbeeld bevat 1 doos parket 2.2 m2. Hiermee rekening houdend zou u dus 22.5 dozen moeten aankopen .

49.5 m2 / 2.2 m2 per doos = 22.5 dozen

Gezien het onmogelijk is om 22.5 dozen te kopen zal de calculator daarom 23 dozen voorstellen.

23 dozen – Wordt voor U berekent!

 

 

Gerelateerde produkten:

Voelt u zich soms onzeker over welke onderhoudsproducten of accessoires passen bij de door u gekozen parket of deuren? Om alle onzekerheid weg te nemen en u met vertrouwen uw onderhoudsproducten of accessoires te laten kiezen, hebben wij er voor gezorgd dat dit zeer duidelijk is weergegeven in deze website.

Zoals u in het voorbeeld rechts kan zien is duidelijk aangegeven welke zeep, onderhoudsolie of conditioner voor het gekozen parket dient te worden gebruikt. U kan dus zonder aarzelen kiezen voor de bijpassende accessoires. Dit alles op een snelle en eenvoudige manier.

Hoeveel u van de onderhoudsprodukten dient aan te kopen zal de volume calculator dan zorgvuldig voor u uitrekenen. Kan het nog makkelijker?

 

      

Gerelateerde produkten

 

Dimensie filter:

Welke deurafmeting moet u kiezen voor uw deuropening? Een moeilijke vraag.  Daarom dat  wij u op een duidelijke en eenvoudige manier begeleiden. Klikt u de gids aan, dan krijgt u van ons duidelijke instructies hoe u uw deuropening moet meten.

Hoe kies je de juiste deurhoogte en breedte?

Deurlijst dekt minimaal 30mm en maximaal  60mm spatie tussen het deurblad en de muur.

Deurbreedte
Opening van muur tot muur              Deurbreedte
690~750mm                             →   630mm
740~800mm                             →   680mm
790~850mm                             →   730mm
840~900mm                             →   780mm
890~950mm                             →   830mm
940~1000mm                           →   880mm
990~1050mm                           →   930mm

Deurhoogte
Deurhoogte = deurgathoogte min 25 - 60mm
Deurgathoogte                                Deurhoogte
2055~2075mm                         →   2015mm

Hoe kiest u de juiste kassement breedte ?

Kassementbreedte
Dikte van de muur                          Kassementbreedte
≤ 165mm                                →   165mm
>165mm                                →   400mm 
  

Hoe kies je de juiste deurhoogte en breedte?

 

Eens u dit weet kan u via de dimensie filter

de juiste deur kiezen... (zie beneden)

Kan het nog makkelijker?

 

Dimensie filter

 

Snelle manier van bestellen:

Via 5 eenvoudige stappen kan u van bij u thuis uw parket & deuren bestellen. U hoeft deze zelfs niet af te halen want wij leveren bij u aan huis.

Uw betaling verloopt veilig via Ogone.

Kan het nog makkelijker?

    

  Snelle manier van bestellen       

Ogone