0032 (0)52 - 37.51.56

Installatie:    

 

   

Installatie

 

Uiteraard kunt u uw parketvloer en deuren door ons laten installeren. Kant en klaar, afgestemd op uw situatie, compleet afgewerkt.

We werken samen met zorgvuldig geselecteerde vakmensen. De juiste plaatser voor de juiste werf. Gezien iedere werf verschillend is moeten we zorgvuldig te werk gaan bij de selectie van de juiste materialen, enz.

Dit proces neemt tijd in beslag en heel wat zaken moeten in overweging  genomen worden. Daarom volgen wij de volgende procedure.

 

Procedure:  
     

 

Stap 1

 

Eerste selectie:

U identificeert de producten die u wenst aan te wenden op onze website en stuurt deze selectie samen met de ingevulde vragenlijst naar info@woodeko.com 

Download vragenlijst “Parket”

Download vragenlijst “Deuren”

Eerste selectie

 

Stap 2

 

Kostenraming:

De ingevulde vragenlijst en de door u geselecteerde producten zullen ons toelaten uw selectie te bevestigen of indien mogelijk bij te sturen . Eens de selectie vaststaat , wordt een eerste vrijblijvende gratis kostenraming gemaakt om u een idee te geven van de totale kost.

Kostenraming

 

Stap 3

 

Offerte:

Indien de kostenraming door u wordt geaccepteerd, wordt een afspraak gemaakt om de werf ter plaatse te komen bekijken. Opgelet wij kunnen niet overal in Belgie installatie verzorgen. Deze werfinspectie is noodzakelijk zodat wij een duidelijk beeld krijgen van wat u precies van ons verwacht. Indien nodig wordt de kostenraming aangepast en kan een definitieve offerte worden aangeboden.

 

Offerte

 

Stap 4

 

Aanvaarding van offerte en planning:

Na overeenkomst wordt een projectplanning opgemaakt en een datum afgesproken om de plaatsing uit te voeren. Alle benodigde materialen worden voorbereid en een plaatsingsdatum wordt definitief aan u doorgegeven.

 

Aanvaarding van offerte en planning

 

Stap 5

 

Levering:

Voorafgaand aan de installatie wordt het parket en/of uw deuren op de werf aangeleverd. Dit is noodzakelijk om eventuele acclimatisatie van het parket & deuren mogelijk te maken.

 

Levering

 

Stap 6

 

Installatie:

De installatie wordt door één van onze partners uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Daarna wordt het project aan u opgeleverd.

 

install

 

Realisaties:

Realisaties 1 Realisaties 2

Realisaties 3

Realisaties 4 Realisaties 5 Realisaties 6